Pokret socijalista čestitao studentima njihov dan: Ponosni smo na one koji neće da im predaje Gruhonjić

04.04.2024

12:31

0

"Izuzetno je značajno da pored obrazovanja i razvijanja veština i znanja, studenti preuzimaju aktivniju ulogu u srpskom društvu", istakao je Vladimir Ilić

Pokret socijalista čestitao studentima njihov dan: Ponosni smo na one koji neće da im predaje Gruhonjić
Pokret socijalista - Copyright Facebook/pokret socijalista

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista u Beogradu, Vladimir Ilić, čestitao je danas svim studentima i studentskim organizacijama, 4. april, Dan studenata:

- Izuzetno je značajno da pored obrazovanja i razvijanja veština i znanja, studenti preuzimaju aktivniju ulogu u srpskom društvu. 

Mi iz Pokreta socijalista smo ponosni nastudente koji danima protestuju na Univerzitetu u Novom Sadu, jer ne žele da im predaje na fakultetu srbomrzac Dinko Gruhonjić kome je čast što nosi ime po ustaši i koljaču iz Jasenovca Dinku Šakiću. Naši studenti su pokazali zrelost i privrženost svojoj Srbiji, za razliku od nekih njihovih profesora, ali su isto tako pokazali da će izrasti u čestite koliko i obrazovane ljude. 

Pokret socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin daje punu podršku studentima, kao i našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji se neprestano bori da naši studenti imaju bolje uslove za školovanje i kroz studentske kartice za pogodnosti, ali i kroz infrastrukturu koja prati i omogućava kvalitetno obrazovanje. 

Hvala svim studentima što veruju svojoj državi i što podržavaju ideje koje srpsko društvo vuku napred - istakao je Vladimir Ilić, predsednik Gradskog odbora pokreta socijalista u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike