Vesić o pisanju Nove S: Predsednikova porodica je stalno na meti tajkunskih medija - ovakvi napadi ga neće zaustaviti da se bori za Srbiju!

02.04.2024

15:37

0

Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića!

Vesić o pisanju Nove S: Predsednikova porodica je stalno na meti tajkunskih medija - ovakvi napadi ga neće zaustaviti da se bori za Srbiju!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen

Ministar građevinastva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić reagovao je na pisanje tajkunskog medija Nova.

- Današnja naslovna strana Nove S dokaz je da porodica predsednika Aleksandra Vučića predstavlja stalnu metu tajkunskih medija. Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića. Zato se koriste najgorim uvredama, lažima, a nije im strano ni to da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice. 

Srpska napredna stranka, i svi mi koji smo njen deo, ponosni smo što je Andrej Vučić zajedno sa nama i što je član naše stranke. Za 16 godina, koliko postoji Srpska napredna stranka, uspeli smo, vrednim i posvećenim radom, da reformišemo našu zemlju tako da je danas Srbija jedna od privredno i ekonomski najmoćnijih država u ovom delu Evrope.

Najzaslužniji za taj uspeh je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je svojom vizijom i odlučnošću motivisao rukovodstvo i članstvo Srpske napredne stranke da neumorno radi na izgradnji jake i nezavisne Srbije.  

Pošto odlično poznajem Aleksandra i Andreja Vučića, kao i budućeg premijera Miloša Vučevića, znam da ih ovakvi napadi neće zaustaviti da rade i da se bore za našu Srbiju. Naprotiv. Motivisaće ih da rade još snažnije i još marljivije za Srbiju i sve njene građane! 

Idemo u nove pobede! Živela Srbija - napisao je Vesić.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike