Vučić posetio izložbu „Božidar Maljković – veoma francuski život“: Kud ćete bolju pripremu za OI u Parizu (FOTO)

01.04.2024

13:25

0

Gledajući ovu odličnu postavku, prisetili smo se nekih istorijskih trenutaka u istoriji košarkaškog sporta, koji su prikazani kroz detalje njegove izuzetne karijere, napisao je predsednik.

Vučić posetio izložbu „Božidar Maljković – veoma francuski život“: Kud ćete bolju pripremu za OI u Parizu (FOTO)
Copyright Instagram_buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je izložbu „Božidar Maljković – veoma francuski život“

- Kud ćete bolju pripremu za bodrenje naše košarkaške reprezentacije na predstojećim OI @Paris2024, od posete izložbi posvećenoj Božidaru Maljkoviću @ifsrbija, sportskoj legendi i jednom od najvećih evropskih košarkaških trenera svih vremena.

- Gledajući ovu odličnu postavku, prisetili smo se nekih istorijskih trenutaka u istoriji košarkaškog sporta, koji su prikazani kroz detalje njegove izuzetne karijere.

 

 

- Iskoristio sam priliku da zamolim Božu da prognozira uspeh naše reprezentacije u Parizu, a razmenili smo mišljenja i o najvažnijim pitanjima u srpskom sportu.

- Nisam mogao a da ne osetim ponos na sportsko nasleđe naše nacije, jer i Maljkovićev ogroman uspeh oličava duh naše izdržljivosti, odlučnosti i timskog rada, ujedno svedočeći o snazi strasti i istrajnosti u postizanju rezultata koje uvek treba da definišu naš nacionalni nastup na svetskim takmičenjima - napisao je Vučić na instagram nalogu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike