Oglasiću se sutra! Vučić o odluci Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o KiM

28.03.2024

13:28

0

Situacija je i stabilna i bezbedna, a da li je teška. Teška je i o tome ćemo da govorimo. O tome ću da govorim koliko sutra - dodao je Vučić

Oglasiću se sutra! Vučić o odluci Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o KiM
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Video

Predsednik Aleksandar Vučić obilazi radove na rekonstrukciji i modernizaciji pruge od Niša do Dimitrovgrada, na deonici Pirot - Sukovo. Predsednik se tom prilikom dotakao i sramne odluke o preporuci za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope.

- Oglasiću se sutra - rekao je Vučić, na pitanje kako komentariše odluku Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o preporuci za prijem samoproglašene tvorevine Kosovo u Savet Evrope.

- Situacija je i stabilna i bezbedna, a da li je teška. Teška je i o tome ćemo da govorimo. O tome ću da govorim koliko sutra - dodao je Vučić. 

Vučić je najavio i da će u roku od 48 sati obavestiti javnost o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Na pitanje novinara kako vidi izjavu Dodika da će nastaviti borbu za interese Republike Srpske i srpski narod, bez obzira na lične posledice i o čemu su razgovarali, predsednik je rekao: "Dobićete odgovore sutra ili prekosutra oko svega toga".

Novinare je interesovalo i kako komentariše to što se svi pitaju - šta pripremaju Vučić i Dodik.

- Video sam svaku izjavu i u svakom trenutku, ne mogu da prokomentarišem. Ali prokomentarisaću u roku od 48 sati. Razgovarao sam sa Dodikom. Naravno da sam video i sve što je uvek potrebno da se vidi, a tiče se regiona, uvek sam među prvima koji vide - rekao je predsednik Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike