Vučević o jezivoj objavi Vučićeve "umrlice": Na delu je još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika!

26.03.2024

14:19

0

Autor: 24sedam

Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali poverenje!

Vučević o jezivoj objavi Vučićeve "umrlice": Na delu je još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika!
Miloš Vučević - Copyright KIRS/Dragan Kujundžić

Na delu je još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja se po ko zna koji put vodi putem društvenih mreža, izjavio je Miloš Vučević, komentarišući objavljivanje predsednikove "umrlice".

Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije "Nasiljem protiv Srbije", objavljivanjem "umrlice" Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsednika Republike.  

Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali  poverenje. Za njih termin "fer-plej u politici" ne predstavlja ništa. Za njih demokratski izbori nemaju vrednost. Za njih ne važe moralni standardi. Ovo nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi. 

Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći! I na narednim izborima će ponovo pobediti ljubav.

Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima, napisao je Vučević na društvenoj mreži instagram.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike