Ana Brnabić brutalno odgovorila Đilasu: Vi ste jedini lider koji ne sme svoje ime da da listi na izborima

19.03.2024

14:47

0

Dragan Đilas tokom govora u skupštinskoj sali izneo brojne optužbe na račun Aleksandra Vučića i njegove porodice

Ana Brnabić brutalno odgovorila Đilasu: Vi ste jedini lider koji ne sme svoje ime da da listi na izborima
Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Poslanica i kandidat za predsednicu Skupštine Ana Brnabić odgovorila je danas u parlamentu Draganu Đilasu, koji je tokom obraćanja u skupštinskoj sali izneo brojne optužbe na račun Aleksandra Vučića i njegove porodice.

-Ogromna mi je satisfakcija da vidim lično tog Dragana Đilasa, lidera opozicije, koji se krije svaki put iza svih ovih ljudi, pre svega Marinike Tepić, ali doduše i Miroslava Aleksića. Lično da vas pitam gospodine Đilas, kako može da postoji čovek kao vi, koji kao gradonačelnik uzme odmaralište za decu i omladinu od te dece i da ga za rijaliti "Veliki brat", da izgradi kuću za velikog brata, da zarađuje na tome, i uzme odmaralište od dece da bi se on bogatio. Kao gradonačelnik potpiše to sa svojom produkcijskom firmom. Satisfakcija mi je da vas pitam u lice. Kako to sebi neko dozvoli i kako živi posle toga, rekla je Ana Brnabić.

Potom je podsetila da je prijavio 619 miliona evra, posle 10 godina bavljenja politikom.

-Da li razumete da je to 172 hiljade evra svakoga dana, da bismo došli do 619 miliona evra. 172.000 evra dnevno dok je 500 hiljada ljudi izgubilo posao. Dok je 26 odsto bila nezaposlenost. Nezaposlenost mladih 51 procenat. Dok je minimalna plata bila 150 evra. Dok je prosečna plata bila 330 evra. Vi ste 172 hiljade evra svaki dan uzimali od ove zemlje i pojavljujete se ovde, sram vas bilo. I da, postoji velika razlika između Aleksandra Vučića i vas. Ogromna razlika, u pravu ste. Kao crno i belo. Znate koja razlika? Kada Aleksandar Vučić da svoje ime jednoj listi, ta lista pobeđuje i vi ne možete nikad da je pobedite, kao što ste pričali u Strazburu, a vi kada date svoje ime kao lider opozicije listi, za tu listu niko neće da glasa. Vi ste jedini lider opozicije na svetu koji ne sme toj listi da pozajmi svoje ime, zato što će uvek izgubiti, rekla je Ana Brnabić Đilasu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike