Nadmašili sami sebe: Ovo je najnovija gnusna laž Đilasa i njegovih 40 razbojnika, a koju je raskrinkala GO Voždovac!

08.03.2024

20:49

0

Saopštenje GO Voždovac prenosimo u celosti

Nadmašili sami sebe: Ovo je najnovija gnusna laž Đilasa i njegovih 40 razbojnika, a koju je raskrinkala GO Voždovac!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam/Katarina Mihajlović

Gradska opština Voždovac se oglasila povodom napada i  laži koje su objavili đilasovski tajkunski mediji. 

Saopštenje GO Voždovac prenosimo u celosti: 

- Gradska opština Voždovac demantuje i najostrije osudjuje još jednu u nizu  gnusnih laži koja je objavljena u tajkunskim medijima vlasnika Dragana Đilasa o navodnom prijavljivanju prebivališta građana Smedereva u opštini Voždovac, zbog navodnog glasanja na  predstojecim izborima. Najodgovornije tvrdimo da je ovo gnusna laž i da su ovog puta Dragan Đilas i njegovih 40 razbojnika nadmašili sami sebe u lažima, spinovanju i montiranju lažnih informacija na čemu bi im i sam Gebels pozavideo - navodi se u saopštenju. 

Iz GO Voždovac dodaju, da bi osuđivani nasilnici kojima su usta puna priča o poštenju i nasilju i mediji koje oni plaćaju, trebalo prvo da se dobro informišu. 

- Osvedočeni lažovi i lopovi, osuđivani nasilnici kojima su usta i medije koje oni plaćaju puni priče o poštenju i nasilju, trebali bi bar da se informišu da se prijava prebivališta ne radi u opštini niti bilo kojoj jedinici lokalne samouprave, već u policiji. Dobro vi to znate, jer niste hrvatske i francuske pasoše dobili u opštini! Sram vas bilo da obmanjujete građane Srbije i Beograda i ovim sramnim prilogom očiglednom montazom ponizavate građane Beograda i šaljete poruku da su svi koji ne veruju u vaše laži glupi. Ovo je udar ne samo na opštinu Voždovac i institucije već i na sve građane Srbije kojima Đilasovi mediji poručuju da svako ko ne misli kao oni može biti "izmontiran" i završiti u Gebelsovskim vestima - navode u saopštenju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike