Opozicija i njena fontana želja: Vladeta Janković kuka - Vučiću, daj tajkunskim medijima frekvenciju!

07.03.2024

12:52

0

Đilasov kandidat za gradonačelnika 2022. godine žali se da je problem to što opozicija do dela birača, kako kaže, ne dobacuje

Opozicija i njena fontana želja: Vladeta Janković kuka - Vučiću, daj tajkunskim medijima frekvenciju!
Vladeta Janković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Opozicija i njeni takozvani lideri svakodnevno izlaze sa novim zahtevima, prohtevima i željama šta bi neko mogao da im ispuni i učini kako bi se domogli fotelja, a sada pokušavaju da izlobiraju da njihove televizije dobiju nacionalnu frekvenciju.

Tako se Đilasov kandidat za gradonačelnika 2022. godine Vladeta Janković žali da je problem to što opozicija do dela birača, kako kaže, ne dobacuje.

-Oni nas ne vide. Ja sam se umorio ponavljajući, jedan od bitnijih uslova je da se otvori jedan kanal preko kog će opozicija moći da komunicira sa čitavim biračkim telom, rekao je Janković.

Pitanje bez odgovora ostaje a šta bi ti birači do kojih kako kaže Janković ne dobacuju uopšte čuli od njih osim mržnje prema predsedniku Srbije.

Podsetimo, direktor N1 je izjavio da je "N1 gledanija i uticajnija od svih televizija sa nacionalnom frekvencijom! 3 miliona ljudi ima mogućnost da nas vidi", dok se Nova pohvalila da se "pozicionirala kao najgledanija komercijalna televizija"!

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike