Ministar Selaković nikad oštriji! Đilasovci otvaraju vrata Zapadu - indoktrinacijom Kurtija hoće da priznaju tzv. Kosovo!

03.03.2024

10:53

0

Selaković se tokom javnih istupanja ne libi da istinu prikaže sa surovo realne strane, dok dalji prosperitet naše zemlje vidi kao konstantnu "borbu dobra i zla"

Ministar Selaković nikad oštriji! Đilasovci otvaraju vrata Zapadu - indoktrinacijom Kurtija hoće da priznaju tzv. Kosovo!
nikola selaković (1) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja - Nikola Selaković bio je gost Informer televizije u okviru najgledanije emisije "Info - jutro" , gde je govorio o groteskama opozicije, pokušajima indoktrinacija sa Zapada, ali i novim beogradskim izborima koji će biti održani.

Selaković se tokom javnih istupanja ne libi da istinu prikaže sa surovo realne strane, dok dalji prosperitet naše zemlje vidi kao konstantnu "borbu dobra i zla". 

 - Narod izabrao listu Srbija ne sme da stane, a da opozicija preko uticaja Zapada želi to da poništi, ali i da uz pomoć drugog krila Zapada, Aljbina Kurtija, prizna tzv. Kosovo. - Svakako da je za obavljanje vlasti potreban motor, a to je rast, rad i napredak. Narod je odlučio na izborima i izabrali su listu Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane, jer su videli rezultate rada i rast. Ova vlast Aleksandra Vučića je raskidala sa svim onim lošim i pogubnim stvarima koji su građanima ogadili politiku. Predsednik Vučić je rekao da je Zapad veoma umešan u izbore, ali i da isti taj Zapad pokušava da uđe u naše državne institucije. Stranputaši govore da Vučić priznaje tzv. Kosovo, a zapravo ta opozicija želi da prizna lažnu državu, dok se Vučić bori za celovitost i jedinstvo Srbije. Đilasovim korpusom opozicije i Aljbinom Kurtijem upravlja Zapad, koji ih podržava na sve načine - naveo je Selaković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike