Resavska škola Šolakovih prepisivača, kopiraju Kurtijeve laži: Raskrinkana prljava podmetačina - propao pokušaj da se oslabi Srpska lista!

27.02.2024

21:57

0

Demantovani su odmah nakon puštanja vesti, pa je postalo jasno da imaju prljave namere

Resavska škola Šolakovih prepisivača, kopiraju Kurtijeve laži: Raskrinkana prljava podmetačina - propao pokušaj da se oslabi Srpska lista!
Kurti i Šolak - Copyright Prinstcreen/Youtube/Denvnik/Tanjug/Dopsinik KIM

Kurtijevi i Šolakovi mediji ponovo udruženo udaraju na Srbe sa KiM i kreiraju lažne i nepostojeće afere!

Naime, danas je sinhronizovano objavljena lažna vest prvo na Kurtijevim medijima u Prištini, a potom i na tajkunskim Šolakovim medijima u Beogradu u kojoj se tvrdi da se na mutnom video snimku koji se pojavio navodno nalaze bivši potpredsdnik Srpske liste Milan Radoičić i bivši predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Međutim, Spirić je večeras demantovao da se nalazi na pomenutom snimku.

- Nije tačno, vidi se da nisam ja na tom snimku - rekao je Spirić kratko našem novinaru. 

Očigledno je da je reč o još jednom pokušaju pravljenja lažne afere i podmetačine, s ciljem slabljenja srpskih interesa na KiM, čiji je krajnji cilj da se oslabi Srpska lista, destabilizuje jedinstvo Srba na KiM i uruši veza našeg naroda u pokrajini sa svojom državom Srbijom.

Međutim, uprkos činjenici da se radi o lažnoj vesti koju su plasirali Kurtijevi mediji s ciljem diskreditacije Milana Radoičića, tajkunski portali u Beogradu odmah su potrčali da vest objave i ustvrde bez ikakvih dokaza ko se na snimku veoma loše rezolucije nalazi, a za koji nije poznato ni kada je ni gde nastao. 

Jasno je da kada treba napasti Srbiju, krše i sve novinarske kodekse i ne proveravaju tvrdnje koje objavljuju, već blanko prepisuju Kurtijeve spinove!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike