Bruka i sramota: Predstavnici tzv. Centralne Banke Kosova kriju da su se u Briselu sastali sa članovima Banke Poštanske štedionice!

27.02.2024

18:32

0

Posle sastanka u Briselu, predstavnik Beograda, dirketor Kancelarije za KiM, Petar Petković, istakao je da je reč o teškim razgovorima, ali da celoj situaciji ne doprinosi stav vlasti tzv. Kosova

Bruka i sramota: Predstavnici tzv. Centralne Banke Kosova kriju da su se u Briselu sastali sa članovima Banke Poštanske štedionice!
Copyright Tvitter printscreen

Predstavnici takozvane Centralne Banke Kosova kriju da su se danas u Briselu sastali i sa predstavnicima Banke Postanske Štedionice.

Naime, oni su sakrili činjenicu da su tom sastanku na nivou eksperata pod Lajčakovim posredovanjem, prisustvovali i predstavnici Banke Poštanska štedionica, o čemu su izvestili gotovo svi mediji.

Tvitter printscreen
 

Kao što se može videti na fotografiji, predstavnici Banke Poštanske štedionice danas su bili u Briselu, te prisustvovali sastanku.

Podsećamo, posle sastanka u Briselu, predstavnik Beograda, dirketor Kancelarije za KiM, Petar Petković, istakao je da je reč o teškim razgovorima, ali da celoj situaciji ne doprinosi stav vlasti tzv. Kosova, shodno tome da je Besnik Bisljimi odbio da dođe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike