Sramota kakva se ne viđa: Hrvat Ponoš hvali Šiptara Kurtija, čak i voditeljka tajkunske TV ostala u šoku! (VIDEO)

15.02.2024

14:09

0

Ponošu su srcu bliži i Zagreb i Priština, i Plenković i Kurti od Beograda u kome živi, radi i Srbije u kojoj pretenduje da dođe na vlast

Sramota kakva se ne viđa: Hrvat  Ponoš hvali Šiptara Kurtija, čak i voditeljka tajkunske TV ostala u šoku! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Ilustracija/M.K./ATAImages/Profimedia

Zdravko Ponoš, jedan od lidera Đilasove NATO koalicije ,,Nasiljem protiv Srbije'' dobro je poznat kao neko ko u javnosti zastupa stavove bliske interesima Hrvatske, a suprotne interesima Srbije. No, čini se da osim favorizovanja Zagreba, sada ima i nove ljubimce -  Aljbina Kurtija i privremene vlasti u Prištini. 

Ponošu su srcu bliži i Zagreb i Priština, i Plenković i Kurti od Beograda u kome živi, radi i Srbije u kojoj pretenduje da dođe na vlast. Da ne govorimo o njegovoj, sada već patološkoj, mržnji prema Aleksandru Vučiću, srpskom predsedniku koji smeta i Hrvatskoj i tzv. Kosovu, jer vodi brigu o interesima Srbije. 

Da je Ponoš spreman na svaku gadost, samo da bi vodio kampanju u korist srpskih neprijatelja, a protiv Srbije i kako bi napao Aleksandra Vučića, govori u prilog i njegova sramna izjava tajkunskoj televiziji povodom vanredne sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) o Kosovu i Metohiji.  

Zaslepljen svojom ostrašćenom mržnjom prema Vučiću, Ponoš je uspeo da izusti ono u šta ne veruje niko normalan na ovom svetu ko ima oči i uši - izjavio je  faktički da je Kurti nadigrao Vučića na toj sednici, a na šta je ostala šokirana čak i voditeljka opozicione televizije.

Ona ga je upitala kako to misli, jer je verovatno bila svesna kakvu je glupost Ponoš odvalio, a NATO general sa hrvatskom putovnicom nije imao nikakvo racionalno objašnjenje, već je samo rekao da je ,, Kurti jednostavno izdominirao''. Nije mogao da pronađe argumente, jer ih za takvu sumanutu tvrdnju ne može ni biti, ali je nonšalantno nastavio dalje da lupeta. 

- Hrvat Ponoš hvali Kurtija - Zdravko Ponoš, NATO general i ponosni Ustaša, u trenucima kada se srpski narod bori za svoj opstanak na Kosmetu, javno hvali šiptarskog ekstremistu Aljbina Kurtija. Izrod Ponoš je, po ko zna koji put, pokazao da je opozicija jedino srpskoj državi i srpskom narodu! Njegovi sunarodnici iz "lijepe njihove" su sigurno ponosni na njega - stoji u objavi Telegram kanala Istočna budućnost, a ta objava možda i najpreciznije daje dijagnozu Ponoševog ludila (i bezobrazluka), jer teško je naći reči kojima bi se opisalo to besramno ponašanje. 

U Ponoševom ludilu, ipak ima (antisrpskog) sistema 

Zapanjujuće je da su Ponoš i Đilasova NATO opozicija jedini ljudi na svetu koji misle da je Kurti ,,izdominirao na sednici SB UN''. Koliko njihovi argumenti (ne) piju vodu, najbolje govori to što su Kurtija napali mnogi i na njegovom tzv. Kosovu, i to tvrdnjama da je na Ist Riveru doživeo totalni fijasko i da je Aleksandar Vučić u odnosu na njega demonstrirao diplomatsko umeće. Posebno je oštra bila Vljora Čitaku iz opozicione DPK. 

I pored toga što se u Ponoševim nastupima mogu nazreti elementi ludila, teško je verovati da je Ponoš baš toliko naivan i neznalica, tako da se može reći da i u njegovom ludilu ima sistema - a reč je o kampanji napada na Srbiju i Vučića uvek i po svaku cenu. Metoda je lagati što više, besramnije, gebelsovski, čak i onda kada su laži toliko očigledne kao u ovom slučaju i čak i kada nemate nikakve argumente da objasnite svoje budalaštine. 

Zašto Hrvati i ostali srpski neprijatelji toliko vole Ponoša

Naročito popularan đilasovac u Hrvatskoj, jeste Zdravko Ponoš, čuveni NATO general sa hrvatskom putovnicom, koji je urnisao srpsku vojsku dok je bio načelnik generalštaba. 

Ilustracija/Printscreen/Youtube
 

Hrvatski mediji su se od novembra 2021. do kraja izborne kampanje u aprilu 2022.,godine svojevremeno utrkivali u podršci Ponošu, koji je tada bio predsednički kandidat. Nedeljni broj hrvatskog „Večernjeg lista“ (20.03.2022.) izneo je hvalospeve u tekstu pod naslovom „General koji želi srušiti Vučića tulumario je u zagrebačkom Kulušiću”.

Hrvatski portal „Dnevno“ je objavio tekst pod naslovom -„Oženio je Hrvaticu, Srbija se konačno budi!“. „Jutarnji list“ je objavio tekst pod naslovom „Oporbeni adut protiv Vučića: General oženjen Hrvaticom“...

Ponoševa privrženost Hrvatskoj je neosporna, stoga ni  otkriće da je bio deo mreže hrvatskog špijuna Hrvoja Šnajdera ne čudi. Jer, nije prvi put da nacionalne interese zemlje u kojoj živi i kojom neuspešno pokušava godinama da zavlada, vrlo zdušno stavlja na poslednje mesto. 

Osim njega, deo te iste mreže su bili i Marinika Tepić, Zoran Lutovac, kao i mnogi drugi. Šnajder je plaćao i mnoge opozicione medijske radnike i nvo aktiviste, pa nije ni čudo što su đilasovski mediji pisali sramne tekstove i vodili kampanju čak i protiv Srpske pravoslavne crkve, a sve po željama i narudžbini zvaničnog Zagreba.  

Aljbin Kurti ne mora da brine da li će da ima svoje fanove i botove, jer i kada ga svi budu napustili, sve i da nikog ne bude na njegovoj strani ni u Albaniji ni na tzv. Kosovu, uvek će mu ostati verni podržavaoci iz đilasovske opozicije u Srbiji. Dok se predsednik Srbije borio za našu zemlju u UN, oni su radili protiv Srbije u Evropskom parlamentu i, kao što vidimo, podržavaju iz sve snage zlotvora Kurtija. Spremni su da se udruže sa svakim srpskim neprijateljem samo da bi srušili predsednika Srbije i vratili Srbiju u DOSovski mrak. Imaju samo jedan problem, a to je što narod sve ovo vidi i što ih građani Srbije ne žele. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike