Opozicionarima neće biti dozvoljeno da ruše Beograd i razaraju institucije!

14.02.2024

14:53

0

Upravo oni koji su tražili konsultacije, javnost teatralno obaveštavaju, da ih demonstrativno odbijaju

Opozicionarima neće biti dozvoljeno da ruše Beograd i razaraju institucije!
Skupština grada Beograda - Copyright TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Član Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Mirković poručio je danas predstavnicima opozicije da dokle god su oni tu, opoziciji neće biti dozvoljeno da ruše Beograd, razaraju institucije i uništavaju sve što čini jedno civilizovano i normalno društvo.

On je tako reagovao na izjavu kandidata opozicije za gradonačelnika Vladimira Obradovića da oni odbijaju da dođu na konsultacije pred Konstitutivnu sednicu Skupštine grada koja je zakazana za 19. februar.

- Sve to bi i moglo da se razume u sklopu njihove stalne standardne destrukcije koju uvek imaju, da na prošlom Privremenom organu, nije upravo Dobrica Veselinović u prisustvu Vladimira Obradovića, sam tražio i insistirao, da se konsultacije pred Skupštinu održe par dana ranije, kako bi se videlo ko će gde da sedi i dogovorili još neki tehnički detalji. Na to je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao da nema ništa protiv i da se dogovore sa Nikolom Nikodijevićem oko detalja, koji je dok je bio predsednoik Skupštine grada Beograda sa svojom službom to uvek i radio - napisao je Mirković. 

24sedam
 

Sada, kaže Mirković, upravo oni koji su tražili konsultacije, javnost teatralno obaveštavaju, da ih demonstrativno odbijaju i da će oni u toku današnjeg dana da donesu odluku šta će da rade i kako će da se ponašaju.

- Nemamo dilemu da će njihova odluka kao i uvek do sada da bude 'smislena i u interesu Beograđana', poput odluke da demoliraju Stari dvor, uđu na silu u Skupštinu grada i na taj način proglase pobedu i osvoje vlast. Kad god pomislimo da smo od njih sve čuli i videli oni nas uvek iznenade nekom novom glupošću i destrukcijom - rekao je Mirković. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike