Sada je sve mnogo jasnije: Đilasov i Marinikin pajtos razrešio dilemu zašto rezolucija EP: "Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji"

12.02.2024

17:56

0

Mentor liste "Nasiljem protiv Srbije" hoće da pukne od muke

Sada je sve mnogo jasnije: Đilasov i Marinikin pajtos razrešio dilemu zašto rezolucija EP: "Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji"
Mihael Rot - Copyright Profimedia

Predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot najoštrije je udario po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, okrivivši ga za transparent i ruske zastave kojima su mahali navijači Crvene zvezde.

- Među brojnim ruskim zastavama, kojima su mahali navijači FK Crvena zvezda Beograd, nalazio se ogroman plakat: „Srbi+Rusi braća zauvek“. EU i SAD treba konačno da shvati da fudbalske huligane, antizapadne tabloide + TV stanice ne kontroliše Rusija, već sam Vučić - napisao je on na platformi Iks.

Printscreen Tvitter
 

Rot, koji je inače pajtos vođe liste "Nasiljem protiv Srbije" Dragana Đilasa i Marinike Tepić, na ovaj način razjasnio je zbog čega je zapravo doneta rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji.

Naime, razlog je što predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji i nije zabranio Srbima da vole Rusiju, a Rot je svojom objavom praktično poručio: Vučiću to nikada nećemo oprostiti, zato udaramo na njega svim sredstvima!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike