Ideolog Dragana Đilasa očajan: Srbi na Kosovu i Metohiji veruju Vučiću, a ne Kurtiju!

12.02.2024

17:47

0

Miran skup Srba danas je bio trn u oku Đilasovim ideolozima

Ideolog Dragana Đilasa očajan: Srbi na Kosovu i Metohiji veruju Vučiću, a ne Kurtiju!
Dragan Đilas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Današnji veličanstven miran skup Srba sa Kosova i Metohije u Kosovskoj Mitrovici jako je zasmetao tajkunskoj opoziciji i njihovim političkim ideolozima!

Da, dobro ste pročitali! Smeta im otpor našeg naroda teroru takozvanog "kosovskog premijera" Aljbina Kurtija!

Slobodan Stupar, Đilasov politički ideolog i ideolog liste "Nasiljem protiv Srbije", ne krije očaj time što je više hiljada ljudi u Kosovskoj Mitrovici protestovalo protiv Kurtija, a ne protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!?!

 

 

"Danas je protest u K. Mitrovici. Ni ovaj nije protiv A. Vučića", napisao je Stupar na društvenoj mreži Iks, i tako pokazao koliko su opozicioni hejteri očajni zbog činjenice da Srbi na Kosovu i Metohiji veruju Vučiću!

Podsetimo, danas je u Kosovskoj Mitrovici održan veliki skup Srba iz južne pokrajine u znak otpora teroru koji nad njima sprovodi "premijer" Aljbin Kurti.

Srbi sa KiM okupili su se danas u 12 časova u Kosovskoj Mitrovici na velikom protestnom opštenarodnom skupu, kojim žele da skrenu pažnju čitavom svetu i međunarodnoj zajednici na svoj obespravljen položaj, posebno zbog odluke Prištine i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija o ukidanju dinara kojom im se ugrožava ostanak i opstanak na njihovim ognjištima.

Prisutni građani su nosili zastave Srbije i transparent "UN  USA 1244 HELP", "Evropo otvori oči", "Bez socijalnih primanja nećemo imati ni za hranu", "Ovo je okupacija", "Penziju sam čitav život sticao, ne dam je Kurtiju". Prisutni su i predsednik i potpredsednik Srpske liste Zlatan Elek i Dragoša Milović.

Skup je počeo himnom "Bože pravde".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike