On je poslednji slobodni predsednik države u Evropi! Vulin o govoru Vučića u UN - "Imao je hrabrosti da izgovori istinu"

09.02.2024

10:24

0

"Srbija je slobodna sve dok je vodi čovek kome je srpski slobodarski duh iznad svega", poručio je doskorašnji direktor BIA

On je poslednji slobodni predsednik države u Evropi! Vulin o govoru Vučića u UN - "Imao je hrabrosti da izgovori istinu"
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući izlaganje predsednika Vučića u SB UN, rekao je da je Srbija slobodna sve dok je vodi čovek kome je srpski slobodarski duh iznad svega.

- Aleksandar Vučić je poslednji slobodni predsednik države u Evropi i zato nije čudno što Evropska unija i NATO žele da ga sruše. Da je na vlasti u Srbiji neko od Srba koji po pobedu na izborima ide u Berlin i Brisel, Srbija bi ćutala i mirno dopustila progon i etničko čišćenje Srba sa prostora Kosova i Metohije, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, predsednik Aleksandar Vučić je imao hrabrosti da izgovori istinu u Savetu bezbednosti UN i da pokaže da će se Srbija boriti svim sredstvima, ali da se pogrom kao 17. marta 2004. godine neće ponoviti.

- Srbija je slobodna sve dok je vodi čovek kome je srpski slobodarski duh iznad svega, poručio je doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, komentarišući izlaganje predsednika Vučića u Savetu bezbednosti UN, kao i njegovu borbu za očuvanje integriteta i celovitost Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike