NATO opozicija bi ponovo da vrši nasilje nad Srbijom: Aleksić poručio - "Neće se spustiti tenzije i agresija, ovo se neće završiti mirno"

08.02.2024

08:30

0

I dok se državni vrh zalaže za mir u državi, Miroslav Aleksić, poraženi nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", zapretio je izazivanjem novih tenzija i nemira na ulicama!

NATO opozicija bi ponovo da vrši nasilje nad Srbijom: Aleksić poručio - "Neće se spustiti tenzije i agresija, ovo se neće završiti mirno"
Miroslav Aleksić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dok se predsednik Srbije priprema se za vanrednu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija po pitanju teškog stanja na Kosovu i Metohiji, predstavnici opozicije prete novim haosom!

I dok se državni vrh zalaže za mir u državi, Miroslav Aleksić, poraženi nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", zapretio je izazivanjem novih tenzija i nemira na ulicama! 

 

 

- Mi ćemo kao opozicija donositi odluke kako ćemo se ponašati ali svakako nećemo stajati i čekati da se desi nešto samo od sebe! Preduzimaćemo sve raspoložive mere! Ne možemo se ponašati kao da je u društvu sve u redu. Niti će se spustiti tenzije, niti će se smanjiti agresija jer se mi borimo za opstanak! Ne znam kako će se sve ovo završiti, prosto, ne može se završiti mirno - jasan je bio đilasovac! 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike