Đilasovci i Slobodna Bosna na istom zadatku: Ujedinjeni u mržnji prema Srbiji, obrušili se na Stefana Nemanju!

05.02.2024

09:42

0

Sada su za đilasovcima našli novu zajedničku tačku, mržnju protiv Stefana Nemanje, pošto su u mržnji protiv Vučića i Srbije ujedinjeni odavno

Đilasovci i Slobodna Bosna na istom zadatku: Ujedinjeni u mržnji prema Srbiji, obrušili se na Stefana Nemanju!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović Printscreen

Dobro je poznato da se islamistička Slobodna Bosna rado priključi kampanji đilasovaca koju vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U toj mržnji su odavno ujedinjeni, a sada su se obrušili na Stefana Nemanju.

Kada je država podigla velelepni spomenik opozicija i tajkunski mediji svakodnevno su napadali vlast zbog toga, iznosili uvrede i laži, kritikovali izgled spomenika, veličinu, premeštali ga u "marinkovu baru", valjda smatrajući da jednoj od najznačajnijih ličnosti srpske istorije nije mesto na Savskom trgu.

Kad to ne radi opozicija predvođena tajkunom Draganom Đilasom, onda se uključi islamistička Slobodna Bosna. Pošto se opozicija trenutno bave time hoće li ili neće u Skupštinu i kako će da ometaju njen rad, iako je većina građana rekla šta misli o njihovoj politici, sada je ovaj portal preuzeo da seje mržnju protiv Srbije, Srba i predsednika Aleksandra Vučića, pa se obrušio na Stefana Nemanju.

U tekstu pod naslovom: Mitomanija, laži i obmane: Vučićev svetac u centru Beograda, niti je rođen u Srbiji, a još manje je bio kršten u pravoslavnoj crkvi… direktno su napali srpsku istoriju, izvrćući činjenice, a podržavajući i nastavljajući ono što su đilasovci i njihovi mediji započeli 2021. godine. 

Printscreen
 

 

Sada su za đilasovcima našli novu zajedničku tačku, mržnju protiv Stefana Nemanje, pošto su u mržnji protiv Vučića i Srbije ujedinjeni odavno!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike