Šolak se udružio sa Šiptarima: Od Srba prave zločince, a od Kurtija Majku Terezu! Srpsku listu proglasili za terorističku organizaciju!

03.02.2024

14:18

0

Kurtijevi Srbi u Leposaviću kačili sramne plakate, Šolak brže bolje potrčao da objavi u svom niskobudžetnom tabloidu!

Šolak se udružio sa Šiptarima: Od Srba prave zločince, a od Kurtija Majku Terezu! Srpsku listu proglasili za terorističku organizaciju!
Copyright Profimedia/Dopisnistvo KIM/Printscreen

Šiptarska tajna služba i tajkunski mediji pod kontrolom sponzora srpske opozicije Dragana Šolaka udružili su snage kako bi od Srba napravili zločince, a od lažnog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija Majku Terezu!

Na ovaj zaključak upućuje pisanje niskotiražnog tabloida Danas koji kontroliše Šolak, a koji je objavio skandalozni tekst u kom se Milan Radoičić proglašava teroristom, a Srpska lista terorističkom organizacijom.

- Reci ne terorističkoj organizaciji: Plakati protiv Milana Radoičića i Srpske liste na severu Kosova - naslov je teksta u Danasu u kom se prenosi status na Fejsbuku Radoice Radomirovića, ministra u Kurtijevoj vladi.

- Ko je Milan Radojičić? Lažni patriota. Osumnjičeni za brojan ubistva Srba na Kosovu. Vlasnik narko laboratorije. Kriminalac koji je zloupotrebio našu mladost zarad ličnog bogaćenja. Terorista - stoji na plakatima koje je brže bolje potrčao da prenese Danas.

Nakon ove skandalozne hajke i prljave medijske kampanje, režirane u propagandnim laboratorijama u Prištini, a potpomognute dežurnim spin doktorima iz Beograda, reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića izgovorene tokom obraćanja u Palati Srbija dodatno dobijaju na značaju.

Vučić se na konferenciji za novinare osvrnuo i na pisanje Šolakovog tabloida Nova, koji je nedavno objavio da "Vučiću na naplatu stiže Banjska".

- Koliko morate da mrzite svoju zemlju, koliko morate da mrzite svoj narod, da se radujete međunarodnim i ne lakim posledicama po svoju zemlju koju je donela Banjska - rekao je Vučić

Podsetimo, Kurtijevi Srbi su nedavno bili glavne zvezde snimka na kojem se vidi kako konzumiraju kokain u zgradi opštine Leposavić.

Naime, smenjena potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić, nakon što je utvrđeno da su snimci na kojima se vidi da konzumira kokain u zgradi opštine, a koju je na tu funkciju postavio Pokret Samoopredeljenje, pre smene negirala je autentičnost snimka nazivajući ga lažnim i izmišljotinom Srpske liste, a sada je za sve optužila Kurtijevog zamenika ministra za zajednice i povratak Radoicu Radomirović i direktora Urbanizma u opštini Leposavić Marka Jablanovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike