Opljačkana poslovnica Pošte Srbije na KiM: Lopovi skinuli video nadzor i demolirali prostorije! (FOTO)

03.02.2024

10:17

0

Kancelarija za Kosovo i Metohiju više od mesec dana upozorava kompletnu međunarodnu javnost na sve posledice i opasnosti koja nosi Kurtijeva odluka da ukine srpski dinar u pokrajini

Opljačkana poslovnica Pošte Srbije na KiM: Lopovi skinuli video nadzor i demolirali prostorije! (FOTO)
Copyright Foto:Kancelarija za KIM

Noćas je u Ugljaru kod Kosova Polja obijena a potom i opljačkana i razlupana poslovnica Pošte Srbije U vezi sa tim oglasila se i Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Noćas je u Ugljaru kod Kosova Polja obijena a potom i opljačkana i razlupana poslovnica Pošte Srbije kao direktna posledica Kurtijeve odluke da ukine dinar na Kosovu i Metohiji i Srbima onemogući svaki vid normalnog života, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Foto:Kancelarija za KIM
 

 

Ekstremisti su sa Pošte skinuli video nadzor, ukrali kasu sa novcem i demolirali prostorije ove ustanove, isprevrtali stolove, ormare, izvalili vrata…

Kancelarija za Kosovo i Metohiju više od mesec dana upozorava kompletnu međunarodnu javnost na sve posledice i opasnosti koja nosi Kurtijeva odluka da ukine srpski dinar u pokrajini.

Tanjug/Kancelarija za KiM
 

 

Svaka Kurtijeva antisrpska odluka i potez direktni su signal ekstremistima da krenu u lov i napad na sve srpsko, a ohrabreni dodatno činjenicom da neće biti ni uhapšeni ni procesuirani, pa pored škola, ambulanti, vrtića, srpskih kuća sada na red dolaze i Pošte.

Spirala nasilja koju diriguje režim u Prištini i sprovodi nad srpskim narodom u pokrajini mora biti alarm za međunarodnu zajednicu da preduzme odlučne korake u zaštiti i srpskog naroda i srpske imovine".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike