Vučević: Vojnoobaveštajna agencija je čvrsta karika u sistemu odbrane

01.02.2024

16:28

0

Vučević je pružio podršku realizaciji svih aktivnosti Vojnoobaveštajne agencije i dao usmerenja za rad u budućem periodu

Vučević: Vojnoobaveštajna agencija je čvrsta karika u sistemu odbrane
Copyright Instagram/milosvucevic

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je Vojnoobaveštajna agencija čvrsta karika u sistemu odbrane i da je u prethodnoj godini bila siguran oslonac bezbednosno-obaveštajnog sistema Srbije.

On je prisustvovao Analizi rada Vojnoobaveštajne agencije u 2023. godini, a najznačajnije rezultate u protekloj godini i buduće planove mu je predstavio direktor general-major Zoran Stojković sa saradnicima, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Ministar je naglasio da državno rukovodstvo veoma poštuje rad pripadnika Vojnoobaveštajne agencije, te dodao da i u narednom periodu očekuje da nastave da obezbeđuju pouzdane informacije koje su od izuzetnog značaja za sistem odbrane, kako bi adekvatno reagovali i donosili pravovremene odluke s ciljem zaštite nacionalnih interesa i bezbednosti.

 

 

Vučević je pružio podršku realizaciji svih aktivnosti Vojnoobaveštajne agencije i dao usmerenja za rad u budućem periodu, naglasilo je Ministarstvo odbrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike