Ponošev udar na Manojlovića: Ili osnuj stranku - ili prestani da deliš lekcije!

01.02.2024

09:27

0

Ponoš je ocenio da je "lako savetovati iz NVO sektora" kako to čini Manojlović, jer "oni odgovaraju samo svojim finansijerima"

Ponošev udar na Manojlovića: Ili osnuj stranku - ili prestani da deliš lekcije!
Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

U srpskoj bezidejnoj opoziciji otvoren je novi front nakon što je Zdravko Ponoš žestoko napao Sav Manojlovića.

Nakon Marinike Tepić, desne ruke Dragana Đilasa i najpoznatije srpske preletačice frontalni napad na lažnog ekologa Savu Manojlovića pokrenuo je i Zdravko Ponoš.

Gostujući na tajkunskoj N1 televiziji, Ponoš je ocenio da je "lako savetovati iz NVO sektora" kako to čini Manojlović, jer "oni odgovaraju samo svojim finansijerima".

- Ponekad ti ljudi koji dolaze iz aktivističkog i nevladinog sektora su skloni da daju savete političkim strankama šta treba da se radi. To ne bude dobro primljeno jer ako misliš da možeš bolje - osnuj stranku. Ali to onda podrazumeva i deo odgovornosti izlaska na izbore i merenja koliko si uspešan u tome. Kad to radiš iz nevladinog sektora, onda ne polažeš račune nikome osim izvoru finansiranja! - doslovce je rekao Ponoš.

 

 

 Prethodno je na Manojlovića udarila Marinika Tepić koja ga je u intervjuu za tajkunski Danas čak optužila i za saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na gašenju protesta protiv iskopavanja litijuma.

Tepićeva se žestoko uvredila i brecnula i na Manojlovićeve reči da je Dragan Đilas naterao Tepićevu da otpočne famozni štrajk glađu.

- Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i "argumentima" koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas - rekla je tada Tepićeva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike