Posle poraza Đilas besan, pa pribegava uvredama na račun Vučićeve porodice

25.01.2024

09:38

0

Preko tajkunskih medija širi laži i blati porodicu predsednika Srbije

Posle poraza Đilas besan, pa pribegava uvredama na račun Vučićeve porodice
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Lider SSP-a Dragan Đilas besan je nakon izbornog poraza pa je naredio medijima pod njegovom kontrolom da svim snagama udare na porodicu Vučića, piše Alo.

Kako se navodi u tekstu, opozicija u Srbiji nije u stanju da prihvati izborni rezultat, pa je ovog puta Đilas, “besan što ga narod neće, povukao najočajniji potez”.

Navodno je izdao naredbu svojim medijima da “iz svih oružja udare na porodicu Aleksandra Vučića”.

Kako navodi pomenuti medij, preko tajkunskog lista "Danas" je “šikaniranjem predsednikove majke, pokušao da se dopadne narodu, što su građani Srbije naravno, kaznili izbornim rezultatom”.

24sedam
 

 

Zatim je, tvrdi se dalje, lider SSP-a otišao i korak dalje, pa je urednicima medija koje je kupio, poput Vijesti, ili drugih koje kontroliše, dao zadatak da se obruše na predesednikovog brata Andreja Vučića.

Tvrdi se i da je dokaz da Đilas “šuruje” sa urednikom Vijesti to što su se sastajali u kafiću "Priča" na Vračaru, malo pred kupovinu Vijesti. Ističu i da poseduju fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica piju kafu.

- Tako je njegov plan je bio, kao i kad je vređao predsednikovu majku, da udara jako na porodicu. Stavite da je Vučićev otac neki Abanac, što gore i odvratnije to bolje, samo neka slika bude velika, ‘Inženjerski mozak’. Napišite u naslovu da je Andrej zlotvor, kriminalac, da je nepomenik poput brata, samo je važno da slika bude preko cele strane. Što masnija laž, to će nam narod lakše poverovati i zaboraviće da smo luzeri kojima taj narod nikada do dada nije poverovao, tako novinarstvo i kreiranje javnosti zamišlja Dragan Đilas - piše Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike