Albanski lobista zakukao na opozicionoj televiziji: Srpski predsednik mu (s)meta, jer nikada neće priznati tzv. Kosovo (VIDEO)

24.01.2024

19:08

0

Pogodio da se predsednik Vučić obavezao na drugu politiku, zbog koje nikada neće priznati tzv. Kosovo. Ta politika je ona koja je u skladu sa državnim i nacionalnim interesima Srbije i koja je u skladu sa voljom naroda, Ustavom Srbije i međunarodnim pravom

Albanski lobista zakukao na opozicionoj televiziji: Srpski predsednik mu (s)meta, jer nikada neće priznati tzv. Kosovo (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Danijel Server, koga smatraju najvećim albanskim lobistom u SAD, za opozicione medije izjavio je da smatra da Aleksandar Vučić nikada neće priznati tkz. Kosovo. 

- Ako bi predsednik Vučić sutra rekao 'ja ću sutra da normalizujem odnose sa Kosovom zato što je to dobro za Srbiju i Srbe na Kosovu, ja ću sad da se izvinim za ono što je uradio Miloševićev režim na Kosovu za vreme rata' - započeo je Server spisak svojih pustih želja, koje kada bi predsednik Vučić ispunio, isti taj Server koji ga stalno kritikuje bi ga hvalio na sva zvona. 

U nastavku kuknjave, albanski lobista Server priznaje suštinski zašto mu smeta predsednik Srbije, a to je stoga, jer ne želi da prizna tzv. Kosovo.  

Server je rekao da Vučić može da kaže da će uspostaviti dobrosusedske odnose sa Kosovom zato što se to traži kako bi Srbija ušla u Evropsku uniju, ali da on to neće uraditi. 

- On to može, ali to neće uraditi. Neće zato što se obavezao na drugačiju politiku i to jednostavno ne želi da uradi - zaključio je Server. 

Ne znamo na koju politiku je mislio Server, ali je pogodio da se predsednik Vučić obavezao na drugu politiku, zbog koje nikada neće priznati tzv. Kosovo. Ta politika je ona koja je u skladu sa državnim i nacionalnim interesima Srbije i koja je u skladu sa voljom naroda, Ustavom Srbije i međunarodnim pravom. Server može i dalje samo da nastavi da kuka na opozicionim, tajkunskim televizijama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike