Miloš Biković na meti kritika ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova: "Podržava genocid i krši međunarodno pravo" (FOTO)

24.01.2024

22:20

1

Miloš Biković je srpski glumac sa ruskim državljanstvom koji podržava Rusiju od početka potpune invazije na Ukrajinu, saopšteno je na zvaničnom nalogu ukrajinskog ministarstva

Miloš Biković na meti kritika ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova: "Podržava genocid i krši međunarodno pravo" (FOTO)
Miloš Biković - Copyright 24sedam/Profimedia

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova kritikovalo je američku TV mrežu HBO zbog uloge koju je glumac Miloš Biković dobio u trećoj sezoni serije "Beli lotos".

Iz ministarstva su uputili pitanje američkoj TV mreži "da li je u redu da radi sa osobom koja podržava rusku invaziju i krši međunarodno pravo".

 


- Miloš Biković, srpski glumac sa ruskim državljanstvom koji podržava Rusiju od početka potpune invazije na Ukrajinu, dobija ruske nagrade za 'doprinos ruskoj umetnosti i kulturi', učestvuje u ruskim TV emisijama na privremeno okupiranom Krimu, i sada će igrati u HBO-ovoj trećoj sezoni Belog lotosa - saopšteno je na zvaničnom nalogu ukrajinskog ministarstva.

Nedavno je najavljeno da se glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO Original serije „Beli lotos“ (The White Lotus) pridružuje srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O'Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs, piše euronews.rs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike