Pokret socijalista o napadu "Vijesti": Kampanja protiv Vučićeve porodice u punom je jeku!

23.01.2024

13:35

0

Кampanja protiv Andreja Vučića je još podlija i besmislenija nego što je vođena u Šolakovim medijima u Srbiji - poručili su oni

Pokret socijalista o napadu "Vijesti": Kampanja protiv Vučićeve porodice u punom je jeku!
Copyright Foto/Pokret Socijalista

Кada Dragan Đilas prekomanduje ne baš uspešnog novinara iz Vranja Vukašina Obradovića u podgoričke "Vijesti" da pojača antisrpsku redakciju Željka Ivanovića, onda se može očekivati kampanja protiv Srba, poručili su iz Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

- Ono što nije hteo da objavi "Tabloid" Milovana Brkića, objavile su "Vijesti" Vukašina Obradovića i Željka Ivanovića. Кampanja protiv Andreja Vučića je u punom jeku, još podlija i još besmislenija nego što je vođena u Šolakovim medijima u Srbiji. Crna Gora Mila Đukanovića je ostavila dovoljno kokainskih i krvavih tragova da sudovi i mediji u Crnoj Gori imaju čime da se bave još decenijama, a da to ne bi radili, treba im kampanja protiv Vučića - kažu u PS, i dodaju:

- Zvicer, Milović i ostale ubice i narko-dileri znaju odakle im preti opasnost, a znaju i od koga. Crne Gore i njene policije nisu morali da se boje, zato se plaše Srbije i predsednika Vučića i zato udaraju gde i koliko mogu", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na brutalnu kampanju koju su povele podgoričke "Vjesti" protiv brata predsednika Vučića, Andreja - ističu iz Pokreta socijalista.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike