Lažni ekolog Ćuta opet obmanjuje javnost: Tvrdi da je pobedio u Gornjim i Donjim Nedeljicama, ali brojke govore drugačije! (VIDEO)

19.01.2024

10:14

0

Prema podacima Republičke izborne komisije lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane ubedljivo je pobedila

Lažni ekolog Ćuta opet obmanjuje javnost: Tvrdi da je pobedio u Gornjim i Donjim Nedeljicama, ali brojke govore drugačije! (VIDEO)
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta tvrdi da je tajkunska koalicija "Srbija protiv nasilja" pobedila u Gornjim i Donjim Nedeljicama, ali brojke govore drugačije.

O tome govori video snimak objavljen na Iks profilu Detektor laži koji se poziva na podatke Republičke izborne komisije, po kojima je lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane ubedljivo pobedila.

Gornje Nedeljice 3 biračka mesta

SNS - između 40,64 i 52,86 odsto

SPN - između 14 i 17 odsto

Donje Nedeljice

SNS - 45,24 odsto

SPN - 23,37 odsto

Aleksandar Jovanović Ćuta: "Želim da obavestim predsednika, a on to zna, da je SNS izgubila izbore i u Gornjim i u Donjim Nedeljicama! Ovim putem želim da saopštim i Vučiću i Brnabić da, kao što su nakon prošlih izbora svaki dan govorili da su dobili izbore u Nedeljicama, evo, nakon ovih izbora i Gornje i Donje Nedeljice su mu jasno poručile šta misle o njihovoj politici i o projektu Jadar!"

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike