Jurišnik đilasovske opozicije Milivojević opet pokazao licemerje! Krivi Vučića zbog Rio Tinta, a oni ga doveli u Srbiju (VIDEO)

18.01.2024

12:40

0

Gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S, Milivojević je govorio o Rio Tintu, ali ga činjenice demantuju

Jurišnik đilasovske opozicije Milivojević opet pokazao licemerje! Krivi Vučića zbog Rio Tinta, a oni ga doveli u Srbiju (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Tanjug/Vladimir Šporčić

Jurišnik đilasovske opozicije Srđan Milivojević po ko zna koji put nije propustio priliku da otvoreno demonstrira najgore licemerje!

Gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S, Milivojević je govorio o Rio Tintu, ali ga činjenice demantuju.

O tome govori video snimak objavljen na Iks profilu "Detektor laži".

Srđan Milivojević: "Posle Vučića neće biti Srbije! Ima tu još toga da se raskrčmi, evo, neki Rio Tinto je trebao da napravi rudnik litijuma, da raselimo čitavo stanovništvo, da Jadar i Rađevina gde kad vam otpadne dugme sa kaputa, zemlja vam rodi novi kaput, da to sad postane jalovina!"

Činjenice:

Prvo rešenje za Rio Tinto doneto je 8. juna 2004. godine, baš u vreme kada je Srđan Milivojević, u ime "Otpora", pozvao ljude da glasaju za Borisa Tadića, a potom se u septembru iste godine učlanio u DS! Bivša vlast, u kojoj je učestvovao Milivojević, potpisala je devet dokumenata sa Rio Tintom za kog se sada iščuđava odakle odjednom u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike