Sramotno ponašanje kolumniste tajkunskog lista: Vidojković teško uvredio prekodrinske Srbe, optužio ih za užasne stvari (FOTO)

18.01.2024

23:02

1

Nastavlja se odvratna kampanja đilasovaca protiv Srba iz Republike Srpske, koje preziru, jer su đilasovci autošovinistički opredeljeni

Sramotno ponašanje kolumniste tajkunskog lista: Vidojković teško uvredio prekodrinske Srbe, optužio ih za užasne stvari (FOTO)
Marko Vidojković3 - Copyright Printscreen/YouTube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Marko Vidojković u novoj kolumni za list "Danas" u vlasništvu Dragana Šolaka izvređao je prekodrinske Srbe. 

- Taj je najčešće uvezeni, novokomponovani, prekodrinski Srbin, previše ograničen za kvalitetnu psovku, ali ne i da napravi koncentracioni logor -  sramno piše Vidojković. 

Nastavlja se odvratna kampanja đilasovaca protiv Srba iz Republike Srpske, koje preziru, jer su đilasovci autošovinistički opredeljeni.  

Osim što su autošovinistički opredeljeni i protiv srpskih nacionalnih interesa, samim tim i protiv Republike Srpske, drugi razlog je što u Srbima iz Republike Srpske vide razlog za svoj poraz na beogradskim izborima.

Pokušali su da ospore legitimitet beogradskih izbora, lažima o 40 hiljada fantomskih glasača iz Republike Srpske, ali je vrlo brzo raskrinkana ta odvratna laž, kao i sve druge laži đilasovaca, a bilo ih je mnogo u postizbornom periodu. 

Kao što vidimo iz sramotnih Vidojkovićevih pisanija, đilasovci samo znaju da lažu i da se brukaju napadima na sopstveni narod. Oni za sramotu ne znaju, zato i pišu ovakve bljuvotine i rade sve ono čega bi se svaki častan čovek postideo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike