Jezivo! Vidojković ismevao srpske žrtve, pa napao Đokovića jer je pričao o bombardovanju 1999.

29.09.2023

10:46

0

Šolakov kolumnista nije se ustezao ni da pominje incident u Banjskoj u kojoj su stradala tri srpska mladića, opet ismevajući

Jezivo! Vidojković ismevao srpske žrtve, pa napao Đokovića jer je pričao o bombardovanju 1999.
Marko Vidojković2 - Copyright Printscreen/YouTube/ NOVA S

Perjanica autošovinističke opozicije Marko Vidojković dotakao je dno u najnovijoj kolumni u tajkunskom listu "Danas".

Vidojković je našeg proslavjenog tenisera Novaka Đokovića ismevao samo zato što je, kako je naveo, ispričao tužnu priču o tome kako su se 1999. velike zemlje udružile da bombarduju jednu malu zemlju.

Ovaj dokazani mrzitelj Srbije ismevao je i to, kako je naveo Novakove reči, da mu nije bilo jasno zašto se to desilo, da smo svi bili ljuti zbog toga, ali takva nam je sudbina, ginemo, pa posle budemo jači.

Vidojković ga je u svojoj kolumni nazvao novom zvezdom diplomatije, ismevajući to što je svetu ispričao golgotu koju je prolazila Srbija za vreme NATO bombardovanja.

Šolakov kolumnista nije se ustezao ni da pominje incident u Banjskoj u kojoj su stradala tri srpska mladića, opet ismevajući, i pominjući "mračne sile" iz Novakovog detinjstva.

"Izuzetan diplomatski iskorak, baš kada su se albanski teroristi sa značkama udružili da budu napadnuti od strane srpskih pravednika, u vremenima kada se iste one velike zemlje i mračne sile iz Novakovog detinjstva ponovo udružuju protiv našeg malog, nevinog i herojskog naroda", stoji u sramnoj kolumni.

Podsetimo, Vidojković je poznat po vređanju političkij neistomišljenjika, srpske crkve, i svega što je srpsko.

Nedavno je u jednom video-obraćanju, u emisiji "Dobar, loš, zao", izvređao poglavara Srpske pravoslavne crkve, patrijarha Porfirija.

- On je bradata nakaza, bradati jadnik u suknji kojeg treba ka*ati - samo je deo Vidojkovićevih reči i jezivih uvreda koje je uputio na račun patrijarha Porfirija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike