NATO opozicija udarila na Vučića zbog podrške Republici Srpskoj: "Dokle ćeš da podržavaš zločinačku tvorevinu, predsedniče?!" (FOTO)

09.01.2024

08:30

0

Posebno im bode oči to što predsednik Srbije Aleksandar Vučić intenzivno radi na održavanju veze srpskog naroda

NATO opozicija udarila na Vučića zbog podrške Republici Srpskoj: "Dokle ćeš da podržavaš zločinačku tvorevinu, predsedniče?!" (FOTO)
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Takozvana prozapadna srpska opozicija ponovo je udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i to ni manje ni više nego zbog Republike Srpske.

Opozicija pod kontrolom stranih ambasada na sve načine pokušava da razjedini i podeli Srbe.

Posebno im bode oči to što predsednik Srbije Aleksandar Vučić intenzivno radi na održavanju veze srpskog naroda, ma gde da se nalazi.

Bašla Božović je zato osuo drvlje i kamenje po predsedniku Vučiću jer je čestitao Dan Republike Srpske, koju opozicija smatra "zločinačkom tvorevinom".

Printscreen
 

 

- Vučić je i lično i sa svoje kule u Beogradu čestitao neustavni Dan Republike Srpske. Vučićev režim ruši suverenitet Bosne i Hercegovine, a kroz podršku 9. januaru, koji su ustanovili osuđeni ratni zločinci, nastavlja da podržava Dodikovu politiku secesionizma. Ovim se podriva mir - napisao je Balša Božović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike