Plaćenik Dojčinović, prvo udario na predsednika Vučića zbog susreta sa ruskim ambasadorom, pa zavapio: Hoćemo srpski Majdan!

25.12.2023

15:27

1

"Svako ko kaže: "Nećemo Majdan u Srbiji" misli "Hoćemo vlast u Srbiji koju kontroliše Rusija"

Plaćenik Dojčinović, prvo udario na predsednika Vučića zbog susreta sa ruskim ambasadorom, pa zavapio: Hoćemo srpski Majdan!
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Takozvani istraživački novinar Stevan Dojčinović, klijent zapadnih ambasada i nevladinih organizacija, glasno i jasno je poručio: Hoćemo srpski Majdan!

Dojčinović je na društvenim mrežama objavio poruku koja nedvosmisleno dokazuje prave namere NATO opozicije Dragana Đilasa.

"Svako ko kaže: "Nećemo Majdan u Srbiji" misli "Hoćemo vlast u Srbiji koju kontroliše Rusija". Jer, to je bio Majdan - masovne demonstracije kojim su se Ukrajinci otarasili iskorumpiranog predsednika koji je bio Putinova marioneta. Eto, to sam vam objasnio", napisao je Dojčinović na platformi Iks. 

 

 

Isti Dojčinović pre toga, kritikovao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog današnjeg sastanka sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom.


"Je l ovo Vučić polaže račune ruskom ambasadoru", objavio je Dojčinović na društvenim mrežama, tačnije na platformi Iks. 

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa ruskim ambasadorom u Predsedništvu Srbije. Šef države je ruskog zvaničnika informisao o sinoćnjim neredima u centru Beograda, kada su nasilnici sa Đilasove takozvane liste "Srbija protiv nasilja" pokušali da upadnu u Skupštinu grada Beograda.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike