Oni koji ruše Rusiju preko Navaljnog, sada hoće da ruše Srbiju! Sve je jasno - simboli sve govore! (FOTO)

25.12.2023

15:14

0

U Rusiji nije pomoglo, šteta da se baci, lansiraćemo u Srbiji!

Oni koji ruše Rusiju preko Navaljnog, sada hoće da ruše Srbiju! Sve je jasno - simboli sve govore!  (FOTO)
Copyright Tanjug

Srpski majdanovci i pristalice opozicije donose transparente i simbole Alekseja Navaljnog, ruskog opozicionara, u Beograd, jer misle da to u Rusiji nije prošlo, pa će možda proći u Srbiji!

To je njihova glavna poruka! Među oznakama koje oni već nekoliko večeri nose protestujući ispred zgrade Republičke izborne komisije jeste i simbol sindikata ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog. 

Jedan korisnik društvenih mreža je podelio fotografiju demonstranata i izneo je poređenje sa Navaljnim, ističući da "srpski majdanovci donose manire i simbole Navaljnog".

- Srpski majdanovci donose manire i simbole Navaljnog. U Rusiji nije pomoglo, šteta da se baci, lansiraćemo u Srbiju - glasio je opis. 

Printscreen
 

 

Podsetimo, sinoć je došlo pokušaja nasilnog zauzimanja zgrade Skupštine grada Beograda. U nasilnim protestima u centru Beograda privedeno je više od 30 nasilnika, dok su glavni organizatori pokušavaja prevrata bili Nebojša Zelenović i Miroslav Aleksić.


Članovi i pristalice Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" su pokušali da upadnu u zgradu Skupštine Beograda i tom prilikom su lupali stakla na ovoj instituciji i napadali organe reda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike