Nestorović posle napada na Skupštinu grada: Ovo je pokušaj Majdana, sve podseća na 2000. godinu

24.12.2023

21:18

0

Doktor Nestorović istakao je da je prisustvovao petom oktobru i da dobro zna kako to ide

Nestorović posle napada na Skupštinu grada: Ovo je pokušaj Majdana, sve podseća na 2000. godinu
Branimir Nestorović - Copyright Printscreen/Medija centar

Dr Branimir Nestorović, lider pokreta "Mi - Glas iz naroda", osudio je večerašnje incidente dela opozicije u Beogradu. Doktor Nestorović istakao je da je prisustvovao petom oktobru i da dobro zna kako to ide.

-Prvo počinje sa izbornim protestima, pa potom štrajkovi glađu, pa čak i lgbt zastave. Ne znam kakve oni veze imaju sa ovim. Dakle vrlo su predvidljivi. Mislim da je ovo samo početak, nažalost jer nemaju šta da izgube. Ti mediji koji to rade moraće da se registruju kao strani agenti. Oni koji rade protiv ove zemlje moraju da se procesuiraju. Sutra je najavljena blokada grada. Ako se setimo kako je počelo na Majdanu, zna se kako to ide. Haos će neki pokušati da iskoriste. Moraće da iskoriste kritičnu masu. Vidim da hoće da spasu Mariniku, koja je sa druge strane ulice. Računaju da zauzmu Skupštinu, pa će onda da se obrate. Već nasilan ulazak u institucije zna se šta znači- rekao je profesor Nestorović.

On smatra da je ovo još uvek ograničen incident, ali ipak ne veruje da će ostati na tome.

 

-Oni bi tako samo počinili političko samoubistvo. Kad su oni u pitanju ja koristim vrlo oštar rečnik. Kakva je to Srbija protiv nasilja koja pokušava da razbije Beograd? Malo je previše nasilja na ulicama. Mislim da pod hitno treba da se prekine ovaj cirkus jer naši neprijatelji samo čekaju ovakve scene. Za sad je ovo izolovani incident. Ovde nema dileme, mora da se zaštiti država. Meni su zamerali da sam oštar prema njima, ali šta su zaslužili, to je malo- naveo je Nestorović.

Podsetimo, lideri i pristalice i predstavnici NATO opozije žestokim nasiljem pokušavaju da upadnu u gradsku Skupštinu, lome stakla na vratima, spremaju dinamite.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike