Novaković Vučićevo obraćanje smatra pretnjom i pozivom na linč?!

24.12.2023

21:05

0

Novaković je izjavu dao za tajkunsku N1

Novaković Vučićevo obraćanje smatra pretnjom i pozivom na linč?!
Copyright Milos Tesic/ATAImages /Antonio Ahel

Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada poznat po brojnim aferama Borisav Novaković pokazao je večeras da među NATO opozicijom vlada apsolutno ludilo.

Pored toga što je došao ispred Skupštine Grada da podrži i učestvuje u jezivom nasilju i uništavanju ove institucije, on je komentarisao obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je istakao da narod ima pravo na pobunu i da ovo nije nasilje.

Nakon te polupane izjave, imao je još neverovatniju pošto obraćanje predsednika Srbije Aleksadra Vučića okarakterisao kao pretnju i poziv na linč?!

Naravno, Novaković je izjavu dao za tajkunsku televiziju N1.

- Obraćanje Vučića smatram pretnjom. To je poziv na linč. Neka hapsi, to je najmanji problem ostaćemo ovde i nećemo ustuknuti pred Vučićem - rekao je Novaković komentarišući obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Neverovatno, ali sve vreme prisutnim građanima plasiraju lažne informacije kako bi dodatno razjarili narod i podstakli na nasilje.

Podsetimo, povodom pokušaja nasilnog upada u Skupštinu grada Beograda predstavnika liste "Srbija protiv nasilja" večeras se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da su scene dramatične ispred Skupštine, ali je pozvao građane da ne brinu.

- Nikakva revolucija nije u toku, ništa im neće poći za rukom. A mi ćemo blagom i mirnom reakcijom da se trudimo da ne povredimo nekoga - kazao je predsednik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike