Božićna poruka Miloša Vučevića: Ministar čestitao veliki praznik nadbiskupu Nemetu, pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

23.12.2023

21:35

0

"Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje. Mir Božiji! Hristos se rodi"

Božićna poruka Miloša Vučevića: Ministar čestitao veliki praznik nadbiskupu Nemetu, pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Copyright KIRS/Dragan Kujundžić

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitku beogradskom nadbiskupu i metropolitu Ladislavu Nemetu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji ovaj veliki praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

- Preuzvišeni gospodine nadbiskupe, srdačno Vam čestitam praznik Rođenja Hristovog - Božić. Vama i Vašem sveštenstvu želim da predstojeći veliki praznik proslavite sa Vašim vernicima u miru i blagostanju. Neka nas Božić podseti da u sebi nosimo ljubav i radost zajedničkog života.

 

 

Želim Vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu, sreće i zdravlja, sa božićnom porukom: "Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje." Mir Božiji! Hristos se rodi - stoji u čestici Miloša Vučevića koji se nakon poruke Ladislavu Nemetu obratio i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji ovaj veliki praznik slave po gregorijanskom kalendaru:

- Povodom velikog hrišćanskog praznika Božića svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji slave ovaj praznik po gregorijanskom kalendaru iskreno upućujem najsrdačnije čestitke.

Želim vam puno Božjeg blagoslova, zdravlja, uspeha u radu i da radost prazničnog veselja podelite sa svojim najmilijima u miru i ljubavi. Mir Božiji! Hristos se rodi!

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike