Vučić čestitao Božić nadbiskupu Nemetu i svim vernicima: "Želim da neprolazna ljubav i mir Božiji uvek budu pokretači vaših života i dela"

23.12.2023

18:43

0

Predsednik Republike Srbije je uputio danas božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima

Vučić čestitao Božić nadbiskupu Nemetu i svim vernicima: "Želim da neprolazna ljubav i mir Božiji uvek budu pokretači vaših života i dela"
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Dimitrije Nikolić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

Vaša Preuzvišenosti,

U susret velikom prazniku koji nas obasjava radošću čestitam Vam Božić, sa dubokom verom i nadom da ćemo i nadalje, u dobroj nameri i posvećenom trudu, nastaviti da gradimo zajedništvo, prosperitet i čuvamo mir za sve građane naše Srbije.

Raduje me što smo negovanom i plodonosnom saradnjom sa crkvama i verskim zajednicama u našoj zemlji, u vrlo teškim prilikama, uspostavili odnos koji je jedinstven po intenzitetu i izvrsnosti.

Vi ste svojom misijom i delovanjem doprineli da se posvećenost naše zemlje razume kao primer kako da iskušenje vremena u kome živimo pretvorimo u mogućnost za još pravedniji i snažniji društveni, kulturni i ekonomski napredak.

U svetlu rođenja Bogomladenca Hrista, iskreno želim da neprolazna ljubav i mir Božiji uvek budu pokretači vaših života i dela, uveren da na taj način možemo u punoj meri učestvovati u radosti Božića.

Želim Vam da Božićne praznike provedete u miru i svakoj radosti, i upućujem Vam najlepše želje za zdravlje, uspeh i svako dobro.

Srećan Božić i Nova 2024. godina!, navodi se čestitki predsednika Vučića, saopšteno je iz pres službe predsednika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike