NATO opozicija pokušava da uličnim nasiljem poništi demokratski izraženu volju naroda! Milićević: Sada su postali "Nasiljem protiv Srbije"

18.12.2023

22:08

0

Milićević je apelovao na sve građane Srbije da ne budu uvučeni u režiranu predstavu.

NATO opozicija pokušava da uličnim nasiljem poništi demokratski izraženu volju naroda! Milićević: Sada su postali "Nasiljem protiv Srbije"
Đorđe Miličević - Copyright 24sedam

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević osudio je večeras nasilni upad čelnika liste „Srbija protiv nasilja“ u prostorije Republičke izborne komisije.

- Koaliciju „Srbija protiv nasilja“ izvršioci naloga tajkunskih i stranih centara moći pretvorili su u pokret „Nasiljem protiv Srbije“. Nezadovoljni porazom na parlamentarnim i gradskim izborima, sada pokušavaju da ucenama, pretnjama i uličnim nasiljem ponište demokratski izraženu volju naroda. Iako su svi međunarodni posmatrači izbore u Srbiji ocenili kao poštene, demokratske i efikasno sprovedene bez nepravilnosti, gubitnici sa Đilasove liste sada izmišljaju izbornu krađu i bez ijednog dokaza traže poništavanje gradskih izbora - rekao je Milićević.

Ministar je apelovao na sve građane Srbije da ne budu uvučeni u režiranu predstavu.

- Apelujem na sve građane Srbije da ne dozvole da budu uvučeni u ovu režiranu predstavu neodgovornih pojedinaca iz tajkunske opozicije. Srbija mora da ide napred, za dobro naše dece, a u inat svima koji bi da je nasiljem zaustave i da otvore nove sukobe i podele među našim narodom - poručio je minsitar Đorđe Milićević u izjavi za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike