Prljava kampanja Kreni-Promeni: Raspoređuju crne džipove po Novom Beogradu i dižu paniku među građanima! (VIDEO)

17.12.2023

11:05

0

Autor: 24sedam

Ovo je još jedan dokaz da NATO opozicija za cilj ima urušavanje poverenja građana u izborni proces

Prljava kampanja Kreni-Promeni: Raspoređuju crne džipove po Novom Beogradu i dižu paniku među građanima! (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/KPromeni

Organizacija "Kreni-Promeni" jutros je počela da širi lažne vesti tako što su objavili na društvenoj mreži X video-snimak na kojem se vidi da su sami dovezli crne džipove u opštinu Novi Beograd kako bi dizali paniku među građanima i vršili pritisak na birače. 

Naime, na snimku se vidi kako ljudi iz njihove organizacije izlaze iz crnih džipova i prilaze biračima u ulici Mileve Marić Ajnštajn.

Ovo je još jedan dokaz da NATO opozicija za cilj ima urušavanje poverenja građana u izborni proces, kao i alibi za pravljenje haosa tokom izborne noći

Njihov jedini cilj je stvaranje lažne atmosfere neregularnih izbora i vršenje pritisaka na birače. 

Svi građani koji su danas izašli na birališta svojim očima mogu se uveriti u atmosferu u kojoj protiču izbori, kao i u to da li neko vrši bilo kakve neregularne radnje. 

RIK: Nepravilnosti nije bilo 

Sva biračka mesta u Srbiji su otvorena na vreme u sedam sati i nepravilnosti oko otvaranja biračkih mesta nije bilo, izjavio je predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijivić.

Takođe, RIK je demantovao pojedine medije i članice Lokalne izborne komisije ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" navodni fizički napad, koji se dogodio na biračkom mestu u Ruskom Krsturu, opština Kula.

Došlo je do verbalnog sukoba usled nesporazuma između članova biračkog odbora i članice Lokalne izborne komisije, koji se desio van biračkog mesta, navedeno je u saopštenju Republičke izborne komisije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike