Orlić u Malom Crniću: Branimo Srbiju od najgorih, od pljačke i pustošenja!

12.12.2023

19:01

0

Mi moramo da budemo snažni u odbrani Srbije, da ne dozvolimo da nam zemlja opet padne u kandže najgorih, da nas takvi u prošlost vrate!

Orlić u Malom Crniću: Branimo Srbiju od najgorih, od pljačke i pustošenja!
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kandidat sa liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Vladimir Orlić posetio je danas Boževac u opštini Malo Crniće, gde je razgovarao sa aktivistima i članovima stranke.

U razgovoru sa aktivistima i članovima, zahvalio im je na svemu što čine za svoju stranku i svoju Srbiju, ''što sa ponosom zastupaju politiku koja nam državu čuva'', a koju na ovim izborima predstavlja lista „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“.

- Bez vas ne bi bilo ni važnih stvari koje smo prethodnih godina uspeli da uradimo, svih velikih dela, rezultata koje smo izborili. U svemu tome ste učestvovali i vi, i sve to je – i vaše - rekao je dr Orlić, saopšteno je iz SNS.

Naglasio je da se 17. decembra ti rezultati čuvaju od onih koji bi zemlju da ponovo pljačkaju i pustoše.

- Svi su oni poskidali maske i sada je jasno - na istoj su gomili koja ne nudi ništa, sem mržnje i kidisanja na predsednika Vučića i Srbiju koju on predvodi. Zato mi moramo da budemo snažni u odbrani Srbije, da ne dozvolimo da nam zemlja opet padne u kandže najgorih, da nas takvi u prošlost vrate. Neka pobeda uspeha, istorijskih promena i velikih planova - pobeda Srbije koja budućnost ima, koja ne sme i neće da stane, bude najubedljivija i najsnažnija do sada - poručio je Orlić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike