Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadore Španije i Belorusije

12.12.2023

11:42

0

Predsednik je istakao zahvalnost na principijelnom stavu po pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije

Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadore Španije i Belorusije
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Španije Raula Bartolomea Molinu i ambasadora Belorusije Valerija Briljova.

-Ambasadoru Molini sam zahvalio na dobroj saradnji i ličnom doprinosu dodatnom unapređenju dobrih i prijateljskih odnosa Srbije i Španije. Zaključili smo da možemo mnogo da uradimo u različitim oblastima saradnje. Posebno smo zahvalni Španiji na principijelnom poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, kao i na podršci na našem EU putu, istakao je Vučić uz fotografije susreta.

Ambasadoru je poželeo dobro zdravlje i uspeh u daljem radu.

 

 

 

Predsednik Srbije istakao je tokom oproštajne posete ambasadora Belorusije Valerija Briljova da su Srbija i Belorusija prijateljske zemlje.

-Ambasadoru Briljovu sam zahvalio na ličnom angažovanju u unapređenju bilateralnih odnosa. Belorusija svoje prijateljstvo manifestuje i snažnom podrškom teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, na čemu smo posebno zahvalni. Nastavićemo da radimo na razvoju saradnje. Nadam se da ćemo sledeće godine imati bilateralne posete na najvišem nivou, poručio je predsednik.

On je sagovorniku poželeo sreću i uspeh u budućnosti.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike