NASILNICI NA GAZDU: Pravo lice "nenasilne opozicije" - Đilasovi huligani rasturali štandove SNS u Kragujevcu (VIDEO)

10.12.2023

17:31

0

Strašna scena viđena je u Kragujevcu kada su Đilasovi huligani uništili štandove SNS

NASILNICI NA GAZDU: Pravo lice "nenasilne opozicije" - Đilasovi huligani rasturali štandove SNS u Kragujevcu (VIDEO)
Copyright Printscreen

Da je nasilje glavni političi program NATO opozicije potvrđeno je u Kragujevcu.

 

Aktivisti Srpske napredne stranke u Kragujevcu su postavili štandove kako bi građane upoznali sa programom i politikom ove stranke pred predstojeće izbore.

 

U jednom trenutku pojavili su se Đilasovi huligani, obučeni u crno od glave do pete, sa kapama na glavama i krenuli su da prave haos.

Poučeni politikom njihovog gazde Dragana Đilasa, a to je nasilje bez granica, krenuli su da šutiraju i lome sve štandove koji su bili postavljeni.

Pošto NATO opozicija nema program i nikakvu politiku, oni su rešili da se fizički obračunaju sa političkim protivnicima koji imaju rezultate.

Nije im prošlo kopiranje politike Srpske napredne stranke, niti hvaljenje onim što je uradio predsednik Vučić, pa su morali da pošalju huligane da uništavaju i zastrašuju i aktiviste i građane koji su se našli ispred štandova u Kragujevcu.

Aktivisti, ali i građani bili su uznemireni onim što vide.

Posle ovakvog obračuna i napada jasno je da NATO opozicija zna da će izgubiti 17. decembra, pa pokušava da nasiljem reši pitanje vlasti. Pokušaj zastrašivanja i fizičkog napada, koji se ne dešava prvi put, jasno pokazuje nemoć opozicije, ali i njeno pravo lice!

Upravo tako se ponašao i sam Dragan Đilas dok je bio na vlasti i pretio fizičkim nasilljem, otkazima, ili kada je sa pretnji prelazio na dela.

Ovo je finalni rezultat kampanje Đilasove liste "Srbija protiv nasilja". Posle fizičkih obračuna sa aktivistima SNS, ispisivanjem pretećih grafita, rešili su i da uništavaju štandove i predizborni materijal vladajuće stranke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike