Nastavljaju se napadi na predsednika: Kada konzumiraju drogu, kriv je Vučić, opozicionar sinoć poslao poruku sa brutalnim psovkama

08.12.2023

10:08

0

Đilasovi poltroni prevršili svaku meru

Nastavljaju se napadi na predsednika: Kada konzumiraju drogu, kriv je Vučić, opozicionar sinoć poslao poruku sa brutalnim psovkama
Copyright Printscreen/TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na TV Pink, govorio o situaciji Đorđa Miketića i o listi koju predvodi njegov šef Dragan Đilas.

- Došli smo do apsurdne situacije. Miketić je došao, nije ga slikala BIA, MUP ili neki drugi. Oni su se okupili da se slikaju, snimaju i konzumiraju drogu. Zamislite - "ja ću da sačekam da prođu izbori, a onda ću da podnesem tužbu". Protiv koga? Od poslaničke plate kojom si platio tu tužbu? Kad konzumiraju drogu, kriv im je Vučić. Jedan od njih mi je noćas poslao poruku s brutalnim psovkama u 00.43, potpisano, opet je bio mrtav pijan, neko od njih. Pa onda se ohrabre i pomisle da im je to rešenje i to im je glavni program za budućnost. S druge strane, ovi iz liste "Srbija protiv nasilja" su najgori nasilnici, i to ljudi vide - rekao je Vučić.

- Čak i kad daju intervju za NIN, gde ne smeju da odgovaraju odmah na sva pitanja, sad im je kriv Vučić. Za žreb - opet je kriv Vučić. A niste u stanju ništa da uradite i predstavite svoj plan i ideju. Videli ste ovog Obradovića, koji im je kandidat za gradonačelnika, čovek spot napravio sa svim postignućima koje smo mi napravili. Generacije su ulagale i davale vrlo malo novca u Hram, a onda je ova generacija uložila najviše. Oni nemaju gde da prođu a da se ne vide rezultati našeg rada. U Beogradu na vodi ostavio je zmijarnik i močvaru, borio se silom da ostane tako, sad odjednom nudi stanove nekome, a pre govorili da će da ruše Beograd na vodi - izjavio je predsednik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike