NATO opozicija ne štedi novac: Kampanja protiv Vučića postaje sve agresivnija! Marinika i gazda Đilas, dali pare i zeleno svetlo!

07.12.2023

11:12

0

"Podstaknite ljude novcem, imate dovoljno"

NATO opozicija ne štedi novac: Kampanja protiv Vučića postaje sve agresivnija! Marinika i gazda Đilas, dali pare i zeleno svetlo!
Copyright Printscreen/Twitter

U sve više polarizovanom političkom pejzažu Srbije, NATO opozicija, pod vođstvom Marinike Tepić i uz finansijsku podršku gazde Dragan Đilasa, vodi intenzivnu i agresivnu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke (SNS). 

Kampanja, koja se odlikuje bezobzirnim trošenjem sredstava, prešla je granice uobičajene političke borbe i sada uključuje širenje laži i pozivanje na linč.

Marinika Tepić, kao ključna figura u ovoj kampanji, dala je "zeleno svetlo" za ovu akciju, dok Đilas, poznat kao "gazda", ne štedi sredstva u finansiranju ovih aktivnosti.

Iz procurelih komunikacija botova NATO OPOZICIJE postaje očigledno da su  spremni na sve kako bi ostvarili svoje ciljeve.

 

Koordinator za Novi Beograd, Nikola, u jednom od Vajber razgovora naređuje svojim botovima: 

- Idemo najžešće po njemu, neka se piše da je lopov, izdajnik, nema milosti, samo izbegavajte decu. Sutra šaljem novac preko mog Gorana.

"Podstaknite ljude novcem, imate dovoljno!"

Ove instrukcije pokazuju direktan i neobuzdan pristup koji se koristi u kampanji.

Strategija opozicije nije samo fokusirana na širenje negativnih poruka, već i na podsticanje agresije i nasilja, pa se tako u istoj grupi ističe: 

- Neka izmišljaju što god im padne na pamet, neka su nemilosrdni. Kažite ljudima da još žešće kritikuju Vučića!

Finansijska podrška je bezuslovna, sa obećanjem novčanih nadoknada za izvršene zadatke: 

- Obećao sam im novac, barem dva-tri soma za ovu nedelju, ali moraju ispuniti dogovorenu normu. Ne brinite za novac, šaljem sutra preko Gorana, podstaknite ljude novcem, imate dovoljno. Ali neka rade non-stop, molim vas, ističe jedan od koordinatora NATO opozicije.

Ovakvo ponašanje postavlja ozbiljna etička i pravna pitanja, dok se rizik od širenja mržnje i nasilja povećava. Hitna pažnja nadležnih organa i potencijalna istraga su neophodni kako bi se utvrdila zakonitost ovih aktivnosti, koje imaju za cilj da lažima utiču na javno mnjenje.

Kako se izbori približavaju, jasno je da će NATO opozicija, oličena Marinikom Tepić i finansirana od strane Dragana Đilasa, nastaviti sa svojom sve agresivnijom kampanjom protiv predsednika Vučića, koristeći sve metode kako bi uticala na političku scenu u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike