Sve uradio da se dodvori Đilasu i Mariniki: Jovanović potpisao "ProGlas", pa dobio poruku - Sad ćemo te ponižavati još više!

06.12.2023

09:36

0

Miloš Francuz je podržao „ProGlas“ i tako razrešio svaku dilemu i jasno prelomio da ide u koaliciju sa tajkunomDraganom Đilasom i Marinikom Tepić

Sve uradio da se dodvori Đilasu i Mariniki: Jovanović potpisao "ProGlas", pa dobio poruku - Sad ćemo te ponižavati još više!
Nato opozicija - Copyright ATAImages/M.K./A.H./A.K.

Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović uradio je sve da se dodvori predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i potpredsednici ove partije Mariniki Tepić.

Prihvatio je i njihovu politiku o tome da je priznanje tzv. Kosova „na stolu“, da su Srbi u Srebrenici počinili genocid i da Rusiji treba uvesti sankcije, međutim, usledio je hladan tuš za njega.

Naime, novinar KTV Zrenjanin Aleksandar Dikić rekao je za tajkunski list Danas da je podrška koalicije “NADA za Srbiju” i akademika Matije Bećkovića opozicionoj inicijativi “ProGlas” želja da se „osvoji politički poen na tuđi račun“.

Tanjug/Rade Prelić
 

- Veliki deo ljudi koji je potpisao ProGlas je magnet za političare koji ne uspevaju da prikupe mase i ovo je vrsta političkog manevra da bi nasuli pogonsko gorivo. Neće imati mnogo velike koristi za ProGlas iako je svaki potpis dobrodošao. Žele da osvoje političke poene na tuđi račun - navodi Dikić.

Na ovaj način promoteri „ProGlasa“, opozicione inicijative koju je Jovanović trčeći potpisao, sada su mu praktično poručili: „Miloše, sad ćemo te ponižavati još više kad si prihvatio sve što smo tražili“!

Podsetimo, Jovanović je podržao „ProGlas“ i tako razrešio svaku dilemu i jasno prelomio da ide u koaliciju sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike