Pa ovo prevazilazi granice normalnog: Teška paranoja - Đilasova opozicija opsednuta Vučićem, smeta im taksista koji ga je hvalio?!

05.12.2023

19:21

0

Paranoja je definitivno zavladala u redovima liste "Srbija protiv nasilja"

Pa ovo prevazilazi granice normalnog: Teška paranoja - Đilasova opozicija opsednuta Vučićem, smeta im taksista koji ga je hvalio?!
Dragan Đilas - Copyright 24sedam

Domaća opozicija je opsednuta predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i to nije ništa novo.

Međutim, izgleda da je u redovima liste "Srbija protiv nasilja" zavladala paranoja i to do te mere da se kosi sa nemogućim.

Tajkunski portal Direktno.rs počeo je da koristi mantru "reče mi jedan čovek", pa je tako iskoristi "priču" da napadne predsednika Vučića.

Oni su na udarnom mestu na sajtu objavili tekst sa naslovom "SNS ubacio botove među taksiste - hvale Vučića, kude opoziciju".

Printscreen
 

Naravno, sagovornike nemaju, već citiraju dvojicu anonimnih korisnika društvenih mreža koji su se žalilida su im taksisti i vozači Car go tokom vožnje hvalili Vučića (?!).

"Na veb sajtu Redit jedan od građana je između ostalog napisao: "Cargo, ako želis kompleksaše sa 0 din u džepu, koji voze jaguare, da ti pričaju o zivotu . Iz svake njihove davež reči izbija tesna saradnja sa SNS-om." Drugi je pak bio mnogo konretniji: "za 20 minuta vožnje više od deset puta mi je vozač imenom i prezimenom spomenuo Vučiča. Toliko ga je hvalio da sam imao utisak da su se videli ili čuli pre minut ili dva" - piše na portalu Direktno.rs.

I eto, svedočenje nekog korisnika mreže bilo je dovoljno da oni izvuku zaključak da taksisti "botuju" za SNS.

Paranoja i opsednutost predsednikom Vučićem su debelo uzeli maha i dosegli vrhunac, moglo bi biti jedino objašnjenje za ovu sumanutu tezu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike