"Važno da 17. decembra budemo jedinstveni": Vučević - Srbija ne sme da stane! (FOTO)

05.12.2023

15:06

0

Uradili smo puno i nećemo stati, a meštani opštine Bačka Palanka to znaju - naveo je ministar

"Važno da 17. decembra budemo jedinstveni": Vučević - Srbija ne sme da stane! (FOTO)
Miloš Vučević - Copyright Printscreen / Instagram / milosvucevic

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević zajedno sa članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem i prvom na listi Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane, Dušankom Golubović, razgovarao je danas u Pivnicama sa građanima opštine Bačka Palanka.

- Važno je da 17. decembra budemo jedinstveni i da razumemo koliko su bitni predstojeći izbori.  Кada jedna porodica gradi kuću, zove na mobu, dođu rođaci i prijatelji i treba vremena da se izgradi kuća, a kada palikuća dođe potrebno je svega nekoliko minuta da sve zapali i uništi. Tako je isto i sa državom, Srbija je naša kuća - naveo je Vučević.

On je kazao da sa jedne strane imamo našu listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane i Aleksandra Vučića, a sa druge strane sve ostale liste i Dragana Đilasa, te da im neće im biti problem da se svi ujedine. 

- Uradili smo puno i nećemo stati, a meštani opštine Bačka Palanka to znaju. 17. decembra ujedinjeni bez obzira koje smo nacije i nacionalnosti, zbog naše dece, zbog naše jedine otadžbine, nikada pokorene Srbije broj 1 - Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane! U pobede!!! Živela Srbija! - poručio je Vučević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike