Slađan Rakić - bahat i bezobziran: Predstavlja se kao budući gradonačelnik Kragujevca, a parkira reklamno vozilo na mestu za invalide!

04.12.2023

10:57

0

Nekadašnji član Demokratske stranke u glavnom gradu Šumadije ne misli na građane

Slađan Rakić - bahat i bezobziran: Predstavlja se kao budući gradonačelnik Kragujevca, a parkira reklamno vozilo na mestu za invalide!
Copyright Privatna arhiva/PjerMedia Info/Ilustracija

Kandidat za gradonačelnika Kragujevca i nosilac liste "Kragujevačka inicijativa - Pokret volim selo - Eko park", Slađan Rakić, pokazao je svoju bahatost i bezobzirnost.

Naime, on je u ulici Svetozara Markovića parkirao svoje reklmano vozilo na mestu obeleženom za invalide i tako dokazao da ga nije briga za građane Kragujevca, već da isključivo misli o sebi.

Izgleda da je Rakiću doručak u obližnjoj pekari bio previše bitan, pa je zauzeo parking mesto ljudima kojima je ono preko potrebno.

Printscreen/youtube/rtv Kragujevac
Slađan Rakić

Podsetimo, Slađan Rakić je nekadašnji član Demokratske stranke u glavnom gradu Šumadije. Poznat je po tome što je svojevrememno rođenu sestru ubacio u Upravni odbor "Apoteke", a dobrog druga u Nadzorni odbor.

Takođe, ovaj istaknuti pripadnik kragujevačke opozicije izazvao je opšti smeh i zaprepašćenje kod velikog broja građana, prvenstveno meštana kragujevačkog naselja Erdeč na koje je trebalo da se odnosi njegov politički predizborni spot.

U pomenutom spotu se vidi da Rakić ne ume da pronađe ni novo dečije igralište u Erdeču, navode sa podsmehom u komentarima njegove kampanje! Kako se navodi Rakić nije ni bio svestan da će  ispasti smešan i nemaran jer očigledno nije obavešten o tome da je igralište na zahtev građana  premešteno na prostor nedaleko od škole Dositej Obradović u istom naselju. Ovo premeštanje koje je dokazalo da gradska vlast brine za narod i osluškuje njihove želje, a ne da kao Rakić uzurpira parking mesto za invalide, i ne haje za njih!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike