Vrhunac ludila! Đilasova tajkunska lista tvrdi da iza objavljivanja Miketićevih kokainskih orgija stoji Vučić

02.12.2023

11:00

0

U zvaničnom saopštenju ove liste, koje su brže bolje potrčali da prenesu tajkunski mediji, šef države optužuje se da je "dao nalog da se snimak pojavi"

Vrhunac ludila! Đilasova tajkunska lista tvrdi da iza objavljivanja Miketićevih kokainskih orgija stoji Vučić
Trula koalicija - Copyright Pexels/Antonino Ahel/ATA Images

Prozapadna koalicija okupljena oko tajkunske liste Dragana Đilasa bez ikakvih dokaza optužila je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da stoji iza objavljivanja kokainskih orgija kandidata za odbornika Đorđa Miketića.

U zvaničnom saopštenju ove liste, koje su brže bolje potrčali da prenesu tajkunski mediji, šef države optužuje se da je "dao nalog da se snimak pojavi".

- On je na televiziji Pink najavio njegovo pojavljivanje sa porukom da zna šta je na njemu. Кako je znao ako nije gledao? Predsednik Republike najavljuje i da postoje delovi koji se još nisu pojavili. Dakle, gledao je ceo snimak i jasno je da je dao nalog da se isti pojavi - piše između ostalog u saopštenju.

Printscreen
 

Koliko su ove optužbe sulude, jasno je svakom ko i površno prati političku scenu i koje je makar i preleteo vesti o slučaju "Miketić".

Podsetimo, Miketić je na društvenim mrežama objavio isečak iz snimka, pokušavajući od sebe da napravi žrtvu progona, a za pojavljivanje snimka na društvenim mrežama u prvi mah okrivio je Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA).

Iako je u međuvremenu utvrđeno da je Miketića u kokainskom zanosu sa prostitutkom snimala treća osoba, to nije sprečio tajkunsku opoziciju da nastavi sa besramnim optužbama na račun predsednika Srbije.

Ovim povodom na platformi X oglasio se i Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS.

- Vučić kriv za Miketićev snimak?, je li Đilase? On ga naterao da snima svoje orgije? On mu gurao glavu u tanjir sa kokainom?  Ako je tako, što si se ogradio od Miketića? Što si ga šutnuo iz kampanje? Dva dana si pokušavao od njega da napraviš žrtvu, a onda ode Miketić kao da ga nije ni bilo... 'Ajde jednom u životu preuzmite odgovornost. On za ono što je radio, a ti za to što si ga takvog stavio na svoju listu. Šta, nisi znao ko je i šta je?! Dokle više mislite da, optužujući Vučića, sakrivate svoju nesposobnost i pokvarenos - napisao je on na ovoj društvenoj mreži. 

Licemerje

Tanjug/Miloš Milivojević
Đorđe Miketić

Da ceo slučaj "Miketić" bude još bizarniji, svedoči i njegovo obrazloženje da ostaje na listi "Srbija protiv nasilja", iako se povlači iz kampanje.

- Neću se povući sa izborne liste jer bi to bilo povlačenje pred nasiljem. Neću se povući pred sramnom kampanjom. Podneću sve napade uzdignute glave jer ovo nije samo borba za mene i moju porodicu, ovo je borba za svakog građanina Beograda i Srbije koji sutra može da bude predmet ovakve kampanje - odvalio je Miketić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike