Ana Brnabić: Teza da je Vučić kriv zato što Miketić šmrče kokain je novi nivo ludila opozicije!

01.12.2023

19:59

0

Ona je upitala javnost šta bi se desilo da je u javnost procureo onakav video kakav je sam snimao Đorđe Miketić

Ana Brnabić: Teza da je Vučić kriv zato što Miketić šmrče kokain je novi nivo ludila opozicije!
Ana Brnabić - Copyright Profimedia

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, gostujući u Nacionalnom dnevniku na TV Pink, istakla je da je Đorđe Miketić svojevremeno konzumirao kokain i snimao eksplicitne scene te da za to ne može biti odgovoran predsednik Srbije.

- Ja se nisam do sada oglašavala o ovoj temi, ali zaista mislim da je sve otišlo predaleko. Znam i svesna sam da je Aleksandar Vučić dežurni krivac za sve. Od toga da je pretoplo i svima nam je vruće, kriv je za oluje, kriv je kad izgube Zvezda ili Partizan. Ali ovo je ipak novi nivo. Kada čujem od tajkunskih medija i Đilasove opozicije da je Aleksandar Vučić kriv za snimak koji je gospodin Miketić sam napravio sa svojim društvom... Pa čekajte. Ja ne ulazim u to zašto se on snimao, to je radio sam. Sam je uzimao drogu i sam kaže da će to platiti poslaničkom platom, što je novac svih građana Srbije pošto je primao platu iz budžeta. I za to je kriv Aleksandar Vučić? On je kriv što Đorđe Miketić konzumira drogu? A Đorđe Miketić je borac protiv nasilja, koji je dobar i žrtva? Izvinite, ali to je stvarno za ludnicu - navela je Brnabić.

Ona je upitala javnost šta bi se desilo da je u javnost procureo onakav video kakav je sam snimao Đorđe Miketić.

- Zamislite da se pojavio snimak nekoga od nas. Da se bavio tom vrstom egzibicionizma, sam se snimao dok radi te radnje. Da li bi neko od nas optužio Bezbednosno informativnu agenciju ili predsednika države? Pa dajte molim vas. Oni su za normalnu Srbiju, oni koji sami konzumiraju narkotike i to snimaju, a mi smo krivi zbog toga? Aleksandar Vučić, koji radi od jutra do sutra je loš, a Đorđe Miketić koji šmrče kokain je dobar i pošten, borac protiv nasilja? Ovo je najnoviji nivo ludila, zaista. Što se ostalih stvari na tom snimku tiče, neka čovek radi šta god hoće, ima pravo, njegova stvar. Samo zaista, ako se već sam snima dok to radi, što se na snimku i vidi, za to nikako ne može biti kriv Aleksandar Vučić - navela je premijerka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike